Simon Bohnsack ook beter bekend onder het psyeudoniem Destroyed Jeane "DJ" Kaito werd geboren op 2 augustus 1997 in Hannover, Duitsland Kaito leeft zijn creatieve muzikale kant al van kinds af aan. Op 12-jarige leeftijd speelde hij mandoline, mondharmonica en piano.

 

Zijn liefde voor muziek bracht hem ertoe het YouTube-platform in 2011 voor zichzelf te gebruiken en het zelf uit te proberen. Om deze reden nam hij de zender "superconan4ever" (tegenwoordig: "Vier Sterne Deluxe Records") over van een vriend. Naast talloze covers en mixen die op de zender verschenen en de mixtape "DJ Kaito Nr.1", zag 2012 de release van "6. October (Day of the Nations)", een onafhankelijke - en solo geproduceerde - single voor de eerste keer.

 

Vanwege het virale succes van de muziekvideo werden er meer mixtapes en EP's uitgebracht. In 2013 bracht Simon de concept-mixtape "Das Vermächniss der RST" uit, die bestaat uit lettergrepen zonder betekenis. Vanwege de interesse van de fans in dit soort muziek, dat vanaf nu bekend staat als RST, zijn er tot op de dag van vandaag dit soort nummers van Simon uitgebracht. In 2020 maakte de Duitse YouTuber Tanzverbot die stijl mainstream.

 

In 2015 werd de RST-videoclip "Don't wanna be a Quader" van het album "Best of DJK" een virale hit. Na het succes van de videoclip en het album vertrok Simon naar een droom die uitkwam: een eigen tour. In mei 2016 was het tijd na maanden werken. Hamburg, Braunschweig, Düsseldorf en Hannover waren de tussenstops van de "Mahnwachen Tour 2016". Een jaar later zette de "STOPP RAMSTEIN Tour", die ook op tv werd aangekondigd, het succes van de tour voort. In hetzelfde jaar verscheen het album #LightningQuader met een grote promotie.

 

Het is nog steeds een van zijn meest succesvolle albums. Ondertussen werkte hij samen met verschillende artiesten zoals Paula P'Cay, Sintakk, Diehlenbrothals of het muziekproject WAMP. Begin 2018 kwam Simon uit de kast als de eerste Duitse rapper die pansexueel is en met pensioen, geweldig om tijd voor zichzelf te hebben. Desondanks verscheen hij op de 4e Nationwide pece vigil in Berlijn met chartbreaker Kilez More en andere muzikanten. Ook in Hambug werd een live-album opgenomen, dat aan het einde van het jaar uitkwam.

 

In 2019 keerde hij terug met het album "Signal kommt". Nummers eruit verschenen overal in de VS op radiostations en er volgden verhalen in tijdschriften. Een jaar later werd zijn in 2012 uitgebrachte Mix of "Revenge" een verrassende virale hit met tienduizend views in korte tijd.

 

Voor 2021 kondigde hij een 10-jarig jubileumtournee aan door Duitsland, Oostenrijk, Nederland en het VK. Doe aan Covid-19, hij moet het annuleren. Voor dat jaar werd een B-plan gemaakt: 12 maanden - 12 singles en een Best Of Album. Eind 2011 richtte hij ook het muziekproject "Vier Sterne Deluxe" op met zijn collega en vriend "DJ Sheldon", dat tot op de dag van vandaag is uitgebracht met afwisselende cast, twee albums en twee EP's.

 

Naast de muziek Naast zijn passie voor muziek ontdekte Kaito ook vele andere hobby's zoals fietsen, dansen, zwemmen, skaten en schilderen. Na het afronden van de middelbare school ging hij naar een business school en volgde een opleiding tot IT-specialist voor systeemintegratie. Van 2016 tot 2019 volgde hij een opleiding tot detailhandelaar bij een groot fietsenbedrijf, vandaag is hij een professionele verkoper en reparateur bij een lokaal bedrijf met meer dan 90 jaar ervaring in fietsen. In augustus 2015 nam Simon de Duitstalige YouTube Wiki over en maakte er een vlaggenschip van Wikia Duitsland en de Duitstalige YouTube Communety van. Sinds 2016 ondersteunt de gebruiker "SpacePucky" hem. Van begin augustus 2018 tot 2019 was hij daar alleen actief als Social Media Manager. Hij was op verschillende evenementen onderweg voor de Wiki om YouTuber te ontmoeten. Hij is ook betrokken bij enkele andere Wiki-projecten zoals de Dingo Pictures, Xbox en Phoenix Games Wikis. Ook verzamelt hij videogames.