Simon Bohnsack ook beter bekend onder de Psyeudonym Destroyed Jeane "DJ" Kaito werd op 2 augustus 1997 geboren als het eerste kind van een belastingadviseur en een tandartsassistent in Hannover.

 

Kaito leeft zijn creatieve muzikale kant als een kind. Hij speelde met 12 al Mandolin, mondharmonica en deels piano.

 

 

 

Naast passie voor muziek heeft Kaito ook veel andere hobby's ontdekt, zoals fietsen, dansen, zwemmen, schaatsen of schilderen.

 

 

 

Na het afronden van de middelbare school verhuisde hij naar een economische school en volgde hij de opleiding tot specialist in systeemintegratie. Hij traint momenteel als detailhandelaar in een grote fietsoperatie.

 

 

 

De liefde voor muziek bracht hem in 2011 ertoe het platform YouTube voor zichzelf te gebruiken en het zelf uit te proberen. Om deze reden nam hij het kanaal "superconan4ever" (vandaag: "viersterren deluxe") over van een vriend.

 

Naast talloze covernummers en mixen die op het kanaal verschenen en de mixtape "DJ Kaito No.1", was 2012 de eerste keer dat "6 oktober (Dag van de Naties)" een onafhankelijke - en in zijn eentje geproduceerde - single was.

 

 

 

Door het virale succes van de muziekvideo kwamen meer mixtapes en EP's uit. In 2013 bracht Simon het concept mixtape "Das Vermächniss der RST" uit dat bestaat uit lettergrepen zonder betekenis. Vanwege de belangstelling van de fans voor dit soort muziek, dat vanaf nu bekend staat als RST, zijn dit soort songs van Simon tot vandaag vrijgegeven.

 

In 2015 werd de RST-videoclip "Do not wanna be cuboid" from the Best of Album "Best of DJK" een viral hit.

 

 

 

Na het succes van de videoclip en het album, maakte Simon een droom waar: een eigen tournee.

 

In mei 2016 was het klaar na maanden werk. Hamburg, Braunschweig, Düsseldorf en Hannover waren de stations van de "Mahnwachen Tour 2016". Een jaar later, met de "STOP RAMSTEIN Tour", die ook werd aangekondigd op televisie, verbonden met het succes van de tour.

 

 

 

 

 

Met zijn collega en vriend "DJ Sheldon" stichtte hij in 2011 het muziekproject "Four Stars Deluxe" waarin tot op heden met wisselende bezetting twee albums en twee EP's zijn verschenen.

 

 

 

In augustus 2015 nam Simon de Duitstalige YouTube-wiki over en maakte het tot een vlaggenschip van Wikia Duitsland en de Duitstalige YouTube Communety. In 2016 ondersteunt de gebruiker "SpacePucky" hem in het beheer. Vanaf het begin van augustus 2018 zal hij daar alleen actief zijn als social-mediamanager. Hij is op de Wiki op verschillende evenementen om YouTubers te ontmoeten.