Simon Bohnsack ook beter bekend onder het psyeudoniem Destroyed Jeane "DJ" Kaito werd geboren op 2 augustus 1997 als eerste kind van een belastingadviseur en tandartsassistent in Hannover.

Kaito leeft al in zijn jeugd zijn creatieve muzikale kant uit. Op 12-jarige leeftijd speelde hij al mandoline, harmonica en piano.

 

Naast het lijden voor muziek ontdekte Kaito ook vele andere hobby's zoals fietsen, dansen, zwemmen, schaatsen en schilderen.

 

Na de middelbare school ging hij naar een business school en volgde hij een opleiding tot IT-specialist voor systeemintegratie. Momenteel volgt hij een opleiding tot verkoper bij een groot fietsbedrijf.

 

In 2011 ontroerde zijn liefde voor muziek hem om het YouTube-platform voor zichzelf te gebruiken en het zelf uit te proberen. Om deze reden nam hij het kanaal "superconan4ever" (vandaag: "Vier Sterne Deluxe") van een vriend over.

Naast talloze coversongs en mixen die op het kanaal verschenen en de mixband "DJ Kaito Nr.1", verscheen in 2012 de release van "6. October (Day of the Nations)", een onafhankelijke - en solo geproduceerde - single voor de eerste keer.

 

Door het virale succes van de videoclip werden verdere mixtapes en EP's uitgebracht. In 2013 bracht Simon het concept mixtape "Das Vermächniss der RST" uit dat bestaat uit lettergrepen zonder betekenis. Door de interesse van de fans in dit soort muziek, die vanaf nu bekend staat als RST, zijn er tot op de dag van vandaag dergelijke nummers van Simon verschenen.

In 2015 werd de RST-muziekvideo "Don't wantna be a Quader" van het Best of Album "Best of DJK" een virale hit.

 

Na het succes van de videoclip en het album, begon Simon aan een droom die uitkwam: Een eigen tournee.

In mei 2016 was het tijd na maanden werk. Hamburg, Braunschweig, Düsseldorf en Hannover waren de haltes van de "Mahnwachen Tour 2016". Een jaar later werd de "STOPPP RAMSTEIN Tour", die ook op televisie werd geadverteerd, voortgezet het succes van de tour.

 

 

Samen met zijn collega en vriend "DJ Sheldon" richtte hij in 2011 het muziekproject "Vier Sterne Deluxe" op, waarin tot nu toe twee albums en twee EP's zijn uitgebracht met een wisselende bezetting.

 

In augustus 2015 nam Simon de Duitstalige YouTube Wiki over en maakte er een vlaggenschip van Wikia Deutschland en de Duitstalige YouTube Communiteit van. Sinds 2016 ondersteunt de gebruiker "SpacePucky" hem met het management. Vanaf begin augustus 2018 is hij daar alleen nog actief als Social Media Manager.  Hij is onderweg voor de Wiki op verschillende evenementen om YouTuber te ontmoeten.